Заводи DAF повертаються

Вантажівки DAF почали залишати виробничі лінії. Заводи Нідерландів, Бельгії та Великобританії відновили свою роботу. «Я пишаюся творчістю та відданістю, яку проявляють наші працівники. Тепер ми можемо продовжувати постачати нашим клієнтам найкращі вантажівки на ринку », - каже президент DAF Гаррі Волтерс.

По інфомації сайту https://www.daf.global


На виробничих потужностях DAF в Нідерландах, Бельгії та Великобританії було проведено оцінку та налагодження сотень робочих станцій. Завдання відокремлені, маршрути змінені та графіки роботи змінені. Вжиті заходи, що дозволяють працівникам підтримувати відстань не менше 1,5 метра, а засоби для чищення широко доступні. В якості запобіжних заходів, виробничі працівники також зараз носять маски для обличчя. 
Саме тому за останні кілька тижнів DAF доклав максимум своїх зусиль разом із розгалуженою дилерською мережею щодо надання послуг та деталей для своїх клієнтів. Наприклад, всі майстерні DAF були відкриті, а служба довідок була доступна 24 години на день. І так і надалі буде очевидно. «Служба є частиною нашої ДНК; ми завжди будемо там для своїх клієнтів, - каже Гаррі Волтерс. "Всі співробітники DAF усвідомлюють, що без транспорту все зіб'ється до зупинки". 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Впевнений погляд MAN

Кросовер Volkswagen ID.4.