Король Віллем-Олександр Нідерландів відвідує завод DAF


Його величність король Віллем-Олександр відвідав робочу поїздку на вантажівках DAF в Ейндховені. 
по інформації з сайту https://www.daf.global


У четвер, 25 червня, його величність король Нідерландів Віллем-Олександр відвідав робочу поїздку до заводу вантажних автомобілів DAF в Ейндховені. Візит відбувся у світлі впливу пандемії корони на автомобільну промисловість. Президент DAF Гаррі Волтерс ознайомив короля перед тим, як поспілкуватися з рядом працівників DAF на заводі вантажних автомобілів.


 
Робочий візит до регіону Ейндховена розпочався у компанії Nedschroef, яка виробляє кріплення, машини та інструменти для, зокрема, DAF. Далі король відвідав виробничі потужності DAF, де йому повідомили про вплив кризи та на відновлення виробничого процесу. Розмова на заводі вантажних автомобілів із працівниками DAF зосереджена на коригуваннях, які були внесені у виробництво, та на ефект, який вони мали на щоденну діяльність працівників.

Наприкінці свого робочого візиту Король взяв участь у круглому столі - з діячами високого рівня з голландської автомобільної промисловості - про наслідки кризи корони для сектора загалом. Учасники обговорили місця виробництва, які були змушені раптово закрити, і які знову запустилися після внесення необхідних налаштувань.

«Була велика честь вітати короля Віллема-Олександра тут. Ми дуже цінуємо його інтерес і стурбованість ", - сказав Гаррі Волтерс. «Зокрема, це - заслужене визнання для наших співробітників, які за останні кілька місяців внесли величезний внесок у створення робочого середовища, в якому ми можемо продовжувати виробництво наших фантастичних вантажних автомобілів безпечним та здоровим способом, повністю згідно з чинними вказівками . Це те, чим ми дуже пишаємось! "

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Впевнений погляд MAN

Заводи DAF повертаються

Кросовер Volkswagen ID.4.