Кросовер Volkswagen ID.4.

 


Найближчим часом з’явиться електричний кросовер Volkswagen ID.4.  На відео цю машину представляє віце-президент виробника Hein Schafer. Презентація достатньо цікава. Рекомендуємо для перегляду, щоб більше дізнатись про Volkswagen ID.4.

За своїми габаритами Volkswagen ID.4 трохи поступається Tiguan, він коротший на два дюйми, але майже однаковий в ширину і значно більший у всіх розмірах, ніж Hyundai Kona EV.

Система допомоги водію, ID.4 виконує такі функції, як попередження про зіткнення вперед із гальмуванням, моніторинг сліпих зон, систему радіолокаційного круїзу та смуги руху, а також передні та задні датчики паркування та автоматичне вмикання / вимикання дальнього світла фар.

Дверні ручки спрацьовують від м'якого дотику й підсвічуються в темний час доби. В машині приділили увагу вантажному відсіку, демонструється майже 1717 літрів вантажного місця, що відповідає Tiguan, рухома підлога дозволяє грати висотою вантажу.

Демонструється багато внутрішнього простору, сучасні елементи керування та кермо. Тож, якщо ви хочете ще найкраще подивились ID.4, перегляньте відео.



Коментарі

  1. https://itc.ua/news/oficzialno-volkswagen-nachnet-serijnoe-proizvodstvo-elektromobilya-vw-id-5-uzhe-vo-vtoroj-polovine-tekushhego-goda-eto-budet-kupe-versiya-krossovera-vw-id-4/

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Впевнений погляд MAN

Заводи DAF повертаються