Двигуни Scania V8

 



Нове покоління двигунів V8 Scania було представлене у вересні 2020 року в режимі прямої трансляції з "високим адреналіном" . Його верхня межа 770 к.с. З крутним моментом 3700 Нм та революційною коробкою передач обіцяє комфортне досвід водіння, завдяки забезпеченню максимального крутного моменту при все менших обертах, що повністю відповідає філософії Scania , а також керованість, яку може запропонувати нова коробка передач.



Засновані понад 50 років тому, двигуни V8 забезпечують виняткову потужність, продуктивність та продуктивність, економію пального до 6%, чудове безвідмовне використання з більшими інтервалами обслуговування та меншими витратами життєвого циклу, ніж їх попередники. Ці нові двигуни є результатом постійного прагнення Scania розробити двигуни, які є ще більш економічними та придатними для найскладніших транспортних задач. Завдяки впровадженню 70 нових компонентів, які гарантують зниження внутрішнього тертя, вищі коефіцієнти стиснення, вдосконалену систему випуску та нову і потужну систему управління двигуном (EMS), нове покоління V8 забезпечує економію пального до 6% у поєднанні з новою трансмісією Scania Opticruise, спеціально розроблений для ідеального поєднання з двигунами Scania та філософії низьких оборотів двигуна.

Перші два автомобілі V8 потужністю 770 к. С. Були доставлені компаніям Rocco Trasporti і Valentino Trans , в штаб-квартирі Italscania.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Впевнений погляд MAN

Заводи DAF повертаються

Кросовер Volkswagen ID.4.