Збройні сил Бельгії віддають контракт DAF Trucks

 Збройні сил Бельгії віддають контракт DAF Trucks 



Контракт на поставку та обслуговування 879 повнопривідних вантажних DAF CF Military. Перша частина запланована на 2022 рік, а решта - на 2025 рік.
Контракт передбачає 636 2-вісних вантажівок з трансмісією 4 × 4, вони будуть використовуватися для перевезення основних вантажів та 243 вантажівки з 4 вісями та трансмісією 8 × 8 для різноманітних застосувань (самоскиди, контейнеровози та крани).


Неперевершені можливості для бездоріжжя


Що стосується військових моделей CF, DAF тісно співпрацює з відомими в Чеській Республіці вантажівками TATRA, що призводить до унікальної концепції шасі з незалежною підвіскою та трансмісією світового класу, інтегрованою в центральну трубу. Це пропонує CF Military неперевершені позашляхові можливості та винятковий комфорт водія навіть під час їзди по найскладніших місцевостях. Вантажівки оснащені 10,8 та 12,9-літровими двигунами PACCAR MX-11 (4 × 4) та MX-13 (8 × 8) з потужністю від 300 кВт / 410 к.с. до 340 кВт / 460 к.с.


DAF обрав HIAB в якості постачальника для всіх підйомних систем і кранів для перевантаження вантажів, а VS-Mont для постачання кузовів самоскидів. Вантажні кузови вироблятиме компанія Porgest. Загалом, 352 військові машини CF поставляться з найсучаснішою балістичною кабіною, яку надає TATRA Defense Systems


Кабіни бельгійського виробництва


Виробництво кабін вантажних автомобілів CF відбуватиметься на заводі кабін DAF у Вестерло, Бельгія. Двигуни надходять з моторного заводу DAF в Ейндговені, Нідерланди. Шасі будуть вироблятися на заводі TATRA в Чехії.


Обслуговування дилерами DAF


Повне обслуговування військових вантажівок CF для бельгійських збройних сил може здійснювати професійна дилерська мережа DAF з 27 пунктів у Бельгії та понад 1100 у всьому світі. Глобальна дилерська організація DAF підтримується PACCAR Parts для провідних галузевих запасних частин.


"Ми дуже пишаємося тим, що отримали це престижне замовлення від бельгійських збройних сил", - прокоментував президент DAF Trucks Гаррі Волтерс. “Оскільки наш ультрасучасний завод кабін і осей розташований у Вестерло, ми вважаємо Бельгію своїм внутрішнім ринком, що робить це замовлення надзвичайно цінним для нас. За допомогою військових моделей CF ми запропонуємо збройним силам Бельгії цілий ряд унікальних вантажівок, за допомогою яких вони зможуть чудово виконувати своє відповідальне завдання за будь-яких обставин "

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Впевнений погляд MAN

Заводи DAF повертаються

Кросовер Volkswagen ID.4.